Klasse Kip

Raadhuisplein 103
2922 AJ Krimpen aan den IJssel

Contact

Website:

www.klassekip.nl

Over Klasse Kip
Beste klant,
Na 20 trouwe jaren heeft Poeliersbedrijf De Jong het stokje overgedragen aan Klasse Kip. Hierdoor zal er komende periode het een en ander gaan veranderen in de winkel qua uitstraling.
Allereerst willen wij namens Klasse Kip Jan en Emmie bedanken voor hun energieke werklust, goede service en vertrouwde kwaliteit aan producten. Tegen de huidige klanten willen wij graag zeggen dat Klasse Kip net als Poelier de Jong garant staat voor een goede service en de vertrouwde kwaliteit van onze poeliersproducten.
Ondanks de verandering in naam en uitstraling van de winkel, zal u wel als vanouds geholpen worden door hetzelfde vakkundige en enthousiaste team en zal het assortiment en de kwaliteit van de producten blijven zoals u gewend bent!

Wij, als Klasse Kip, stellen ons graag even aan u voor:
Al ruim 40 jaar hebben wij ervaring binnen de poeliersbranche, voornamelijk gericht op winkels. Door de jaren heen hebben wij de ontwikkelingen binnen ons vak steeds om kunnen zetten in mooie, ambachtelijke vernieuwde poeliersproducten.
U kunt van Klasse Kip verwachten dat wij ons blijven onderscheiden door unieke recepturen. Wij zijn ervan overtuigd dat gezond en lekker eten niet duur hoeft te zijn. Daarbij letten wij tevens op duurzaamheid & leefomstandigheden van onze kippen.
Team Klasse Kip blijft u graag van dienst in onze vertrouwde winkel in Winkelcentrum Crimpenhof te Krimpen aan den IJssel!
Wilt u op de hoogte blijven van alle (week) aanbiedingen en win acties? Vergeet dan niet onze facebookpagina te liken!

Openingstijden

maandag 09.00 – 18.00
dinsdag 09.00 – 18.00
woensdag 09.00 – 18.00
donderdag 09.00 – 18.00
vrijdag 08.00 – 18.00
zaterdag 08.00 – 17.00
zondag gesloten