Service

Parkeren

1125 GRATIS parkeerplaatsen.
   
Let op: parkeerschijf verplicht

Openbaar vervoer

Winkelcentrum Crimpenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Buslijnen 96, 97, 98, 194, 196, 292, 295. Bushaltes C.G. Roosweg en Raadhuisplein.
Plan OV route  https://9292.nl/

OV chipkaart opladen

In winkelcentrum Crimpenhof kunt u uw OV Chipkaart opladen bij AH Gebr. de Block.

Fietsen

Naast een ruime fietsenstalling aan de Hoogstade bevinden zich meerdere fietsenrekken en standaards op diverse locaties rondom het winkelcentrum.

Laadpunten elektrische auto’s

Er zijn 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s bij Crimpenhof. Zie onderstaande plattegrond.

Toiletten

De openbare toiletten zijn toegankelijk voor rolstoelen en er is gelegenheid voor verschoning van kinderen. Ze zijn geopend tussen 9.00 en 17.00 uur (maandag t/m zaterdag)

Rolstoeltoegankelijkheid

Rondom het winkelcentrum zijn er diverse invalide-parkeerplaatsen (aangegeven door de bekende verkeersborden). Het winkelcentrum is zo goed als drempelvrij. Onze openbare toiletten zijn ook toegankelijk voor minder validen. Een groot aantal winkels hebben het Nederlands Keurmerk voor toegankelijkheid ontvangen in 2022.

Pakketwand

Wil je een pakket afhalen, verzenden of retourneren? Onze pakketwanden zijn dagelijks open, waardoor je altijd terecht kunt wanneer het jou uitkomt. https://www.deburen.nl/locaties/

Camerabewaking

Camerabewaking is aanwezig in winkelcentrum Crimpenhof, alleen intern.

AED

In Crimpenhof zijn 4 AED’s op de volgende locaties:  AH Gebr. de Block, Hema, Dirk en loge bewaking.

EHBO

Bewakingsdienst Crimpenhof: 06-23677670

Beveiliging

Voor gevonden voorwerpen, calamiteiten, onraad, facilitairen zaken, EHBO en AED kunt u terecht bij de bewaking van ons winkelcentrum. Ons winkelcentrum staat gedurende winkeltijden onder bewaking van een landelijk bevoegde bewakingsdienst. Bewakingsdienst Crimpenhof: 06-23677670

Gevonden voorwerpen

Voor gevonden voorwerpen kunt u contact opnemen met Bewakingsdienst Crimpenhof:
06-23677670

Geldautomaten

Er zijn 3 geldautomaten op de volgende locaties: op het plein voor Devon Tearoom, in AH Gebr. de Block en aan de buitenzijde bij de entree aan de kant van de Hoogstade.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag  9.00 – 18.00 uur
Vrijdag  9.00 – 21.00 uur
Zaterdag  9.00- 17.00 uur
Zondag  gesloten *

* De supermarkten zijn op zondag geopend.

Winkelcentrum Crimpenhof is op alle (erkende) feestdagen gesloten.

Raadpleeg de openingstijden van de individuele winkels op de winkelpagina van de desbetreffende winkel. Uitzonderingen kunt u vinden op de website of social mediakanalen van de betreffende winkel.

klik hier voor de openingstijden feestdagen en bijzondere dagen

Crimpenhof Huisregels

Om uw verblijf in dit winkelcentrum zo aangenaam mogelijk te maken, wijzen wij u op de volgende voorwaarden en huisregels.
Er geldt een verbod op de aanwezigheid en het gebruik van fietsen, snor- en bromfietsen, het gebruik van rolschaatsen, elektrische steps, skateboards en skeelers,
Er geldt een verbod op samenscholing, bedelen, openbare toespraken, in het openbaar nuttigen van/of handelen in alcoholische dranken, drugs en aanverwante middelen en rookwaren, het lastig vallen van bezoekers in het winkelcentrum, het uitdelen en/of aanbrengen van promotie- en/of reclamemateriaal zonder vergunning/toestemming, het maken van muziek, verkopen van goederen en/of diensten zonder vergunning/ toestemming, fotograferen en/of filmen zonder toestemming, het verlenen van toegang aan onbevoegden, het verontreinigen van het winkelcentrum op welke wijze dan ook.
Tevens geldt er ook een verbod op de aanwezigheid van huisdieren, met als enige uitzondering hulphonden, zij zijn uiteraard wel toegestaan in het winkelcentrum.

Bij vernieling en/of diefstal wordt te allen tijde aangifte gedaan. Aanwijzingen van het management, huismeester/schoonmaakdienst of veiligheidsdienst dienen te allen tijden te worden opgevolgd. In dit winkelcentrum is tevens de APV van kracht. Eigenaar en beheerder zijn niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of diefstal van persoonlijke bezittingen. Voor het verbeteren van onze service maken we gebruik van een wifi- en bluetooth trackingsysteem. Uiteraard wordt uw privacy gewaarborgd. Zie voor meer informatie ons privacy protocol op pfm-intelligence.com/privacy-protocol.

Crimpenhof Winacties

Algemene Voorwaarden (Online) Winacties Crimpenhof

LET OP! Er worden wel eens berichten vanuit nepaccounts verstuurd dat er een winnaar is uitgekozen. Controleer altijd de url van de website (deze is www.crimpenhof.nl, iedere andere naam is niet echt) en het Facebook of Instagram account. Daarnaast vragen wij nooit om creditcard of andere betaalgegevens. Wees alert! 

KLIK HIER VOOR DE ALGEMENE VOORWAARDEN WINACTIES