Raamexpositie Vereniging Krimpener Kunstwaard

Deze keer exposeren van 14 december 2022 tot 25 januari 2023 de kunstenaars Anneke Poetsma-Huijgen,  en Wil van Houselt.
Zij zijn alle drie lid van de Vereniging Krimpener Kunstwaard en hebben alle drie een minisite op de site www.kunstwaard.nl.
De Vereniging Krimpener Kunstwaard en Crimpenhof sloegen de handen ineen voor het initiatief van deze raamexposities.

Anneke Poetsma-Huijgen
Anneke ervaart het maken van een schilderij als een feest.
Zij experimenteerde met technieken als aquarelleren en schilderen met olieverf. Tegenwoordig werkt zij vooral met acrylverf en gebruikt daarbij de pure kleuren. Anneke schildert niet alleen bloemen en landschappen maar maakt ook abstract werk.
Meer weten www.annekeskunstatelier.nl

Janke Deelman
Het werk van Janke is gevarieerd en kleurrijk, waarbij kippen als haar signatuur mogen worden gezien, kippen met menselijke eigenschappen (antropomorfisme). Dit werk krijgt daardoor een diepere laag. Janke werkt zowel met verschillende tekenmaterialen. Ook maakt zij prints op gelatineplaat en collages.
Nieuwsgierig, kijk dan op www.janke-creatief.nl

Wil van Houselt
Wil exposeert met keramiek, keramiek waarvoor zij haar eigen glazuren ontwikkelde. Haar werk is niet onder één noemer te vangen. Het varieert van beelden tot bouwwerken. Ze zijn meestal realistisch en hebben soms wat sprookjesachtig elementen. Ook maakt ze gebruiksgoed zoals schalen en vazen.
Geïnteresseerd, neem dan contact op: wilvanhouselt@gmail.com

 

Terug naar overzicht