Plastic not so fantastic! – Superhelden ruimen op!

Vanaf zaterdag 27 april is in winkelcentrum Crimpenhof de tentoonstelling Plastic not so fantastic! – Superhelden ruimen op! te bezichtigen.
De kunstwerken zijn gemaakt door basisscholen en BSO’s uit Krimpen aan den IJssel.

Op het Van Vlietplein staat een tentoonstelling van 10 kunstwerken gemaakt door basisscholen en BSO’s uit Krimpen aan den IJssel.
De houten frames in de vorm van een superheld zijn versierd met afvalplastic. Dit onderwerp is gekozen om de bewustwording van de problemen die de hoeveelheid plastic op deze wereld veroorzaakt te vergroten. Door deelname aan de kinderkunstactie maken de scholen en BSO’s kans op het winnen van de hoofdprijs van € 500,-.
De tentoonstelling staat tot 20 mei in het winkelcentrum en stemmen kan via stemkaartjes die te vinden zijn bij de tentoonstelling, of online via DEZE LINK NAAR DE STEMAPP 
(online stemmen kan van zaterdag 27 april 8.00 uur t/m maandag 20 mei 23.59 uur)

De winnaar wordt de school of BSO die naar rato de meeste stemmen heeft gekregen. Dat wil zeggen; online stemmen + offline stemmen bijelkaar opgeteld en gedeeld door het aantal kinderen dat op school/BSO zit.

Deelnemende scholen en BSO’s zijn; Basisschool Het Kompas, Rudolf Steinerschool, BSO Het Octaaf, BSO Rudolf Steinerschool, BSO de Orka’s, BSO IKC De Wegwijzer, BSO Kortland. De winnaar wordt donderdag 23 mei bekend gemaakt.

Terug naar overzicht