PASAR ZOMER zaterdag 2 juli

Zaterdag 2 juli staat het Raadhuisplein in het teken van de Pasar Zomer. Er zijn gratis workshops en optredens op het Raadhuisplein (Trouwplein) en binnen in het winkelcentrum.

Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn in Crimpenhof gratis kinderactiviteiten, workshops en demonstraties. Onder andere demonstraties Jospan (Molukse line-dance), workshop kaarten maken, workshop Beweeg je Brein o.l.v. Laura Kerszenblat en verschillende gratis kinderactiviteiten. Ook hebben een aantal ondernemers een kraam met leuke aanbiedingen voor hun deur staan.

Op het Raadhuisplein (Trouwplein) staat van 11.00 t/m 18.00 uur een Molukse / Indische markt met onder andere kraampjes met heerlijke Oosterse hapjes. Ook zijn er live optredens van Gordon Smith en de partyband RemmenLos. De presentatie van het podiumprogramma is in handen van Willem Matapere die samen met MaLa.Xs ook voor een muzikaal intermezzo zorgt.

Reden genoeg dus voor jong en oud om op zaterdag 2 juli naar ons winkelcentrum te komen. Het belooft een gezellige culturele dag te worden met als feestelijke afsluiting de partyband RemmenLos. Zij spelen twee sets, van 15.30 – 16.30 uur en van 17.00 -18.00 uur.

 

Terug naar overzicht