Op zaterdag 23 juli is de eerste editie van de vrouwenwielerronde rondom de Crimpenhof.
Deze wielerronde is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van AH Gebr. de Block en Coöperatie de Crimpenhof.
Facebook: Online winactie voor VIP plaatsen in de jurybus!

Insta: Online winactie voor VIP plaatsen in de jurybus

PERSBERICHT organisatie Omloop van de Crimpenhof:
“Op 23 juli 2022 krijgt de Ronde van Krimpen aan den IJssel een opvolger. Op die dag wordt de eerste Omloop van de Crimpenhof verreden. Het is een wedstrijd over 75 km voor vrouwen. De wedstrijd is onderdeel van de KNWU interclubcompetitie, een competitie over 10 wedstrijden voor elite-dames zonder contract ( amateurs en Juniordames).  Aan de wedstrijd nemen de belangrijkste Nederlandse amateurdamesploegen deel, terwijl ook een Belgische ploeg acte de présénce zal geven.
De wedstrijd start om 19.00 uur en gaat over een parkoers dat van het Raadhuisplein via de Nachtegaalstaat en Parkzoom naar de Groenendaal gaat en via de Middenwetering en de Koekoekstraat weer terug naar het Raadhuisplein.
Start en finish zijn op de Koekoekstraat nabij de Crimpenhof. Tijdens de wielerronde staan er op het raadhuisplein een aantal foodtrucks voor de verzorging van de inwendige mens.
De Organisatie is in handen van stichting Making the Difference i.s.m. Krimpen presents en de gemeente Krimpen aan den IJssel.”

Terug naar overzicht