Lentefeest Hart van Krimpen

Zaterdag 13 april is in Krimpen aan den IJssel het Lentefeest.  Het belooft een feest te worden voor kinderen met heel veel gratis kinderactiviteiten. Voor de volwassenen is er een braderie op het plein aan de Hoogstade en in ons winkelcentrum.

Gratis kinderactiviteiten 11.00 – 17.00 uur: locatie Raadhuisplein
Op het plein voor het gemeentehuis zijn GRATIS kinder-activiteiten. De kinderen kunnen zich vermaken met activiteiten zoals; een springkussen, softbungeejump, een zweefmolen, een hindernisbaan en een foodtruck waar de kinderen een lekkere donut mogen halen.
Ook kunnen ze in de ballenbak op zoek naar de Gouden Bal en kans maken op een mooie prijs!
Braderie 9.00 – 17.00 uur: locatie Crimpenhof & Hoogstade
In het winkelcentrum staan kramen van onze eigen ondernemers en op het plein aan de Hoogstade staan kramen van andere standhouders. Op de braderie is van alles te vinden, van kleding tot lekkernijen en nog veel meer.
Zet alvast in de agenda
Zaterdag 27 april; Koningsdag kleedjesmarkt gecombineerd met het Pet Pret Park en de tentoonstelling Plastic NOT so fantastic! – Superhelden ruimen op!
De volgende activiteit in het Hart van Krimpen is de boeken- en platenmarkt op zaterdag 25 mei. Maar eerst het gezellige Lentefeest!

Terug naar overzicht