Koningsdag – zaterdag 27 april

Zaterdag 27 april is het feest in en rondom het winkelcentrum en er zijn diverse winkels geopend deze dag! Naast de traditionele Koningsdag vrijmarkt is ook de opening van het PetPretPark door wethouder Wubbo Tempel en Janita de klimaatburgemeester. Ook kun je de tentoonstelling Plastic not so fantastic! – Superhelden ruimen op! komen bekijken en je stem uitbrengen!

Na de aubade op het Trouwplein met onder andere de burgemeester en fanfare muziekvereniging Concordia start om 10.30 uur de vrijmarkt. In Crimpenhof en op het Tuyterplein kun je tot 16.00 uur lekker rondstruinen en op zoek gaan naar de beste koopjes.
Om 11.00 uur is de opening van het PetPretPark in het pand naast Discus Vonk Diervoeders. Voor de eerste 50 bezoekers is er een heerlijke oranje tompouce! 
Kinderen zichzelf deze dag  vermaken in het PetPretPark maar ook met oud Hollandse spelletjes, deelnemen aan de knutselworkshop en zich nóg knapper laten maken in de kids beautystand. En om Koningsdag helemaal compleet te maken is er voor de kids ook een lekkere oranje suikerspin!

Zaterdag 27 april belooft een leuke dag te worden in het Hart van Krimpen. Kom gezellig samen genieten van alle activiteiten!

Terug naar overzicht