BOEKEN- EN PLATENMARKT & GRATIS KINDERACTIVITEITEN

Zaterdag 28 mei van 10.00 tot 17.00 uur is op het Raadhuisplein een boeken- en platenmarkt én Woezel & Pip zijn er dan ook voor een Meet & Greet met hun kleine fans!

Naast kramen met boeken, staan er ook kramen met LP’ s en singletjes op het Raadhuisplein. Boeken zullen in heel veel verschillende genres aanwezig zijn, bijvoorbeeld; literatuur, thrillers, kinderboeken, topografie (dus boeken over de regio), (streek)romans, geschiedenis, kunst, wetenschap, kookboeken, biografieën, enz.

Meet & Greet met Woezel & Pip
Om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur zijn de vrolijke hondenvriendjes Woezel & Pip aanwezig in de passage van de Hema voor een Meet & Greet. Alle kinderen mogen met de twee vrolijke hondjes op de foto of ze een knuffel geven. Boekhandel Kamerbeek heeft speciaal voor deze dag een kraam voor de winkel staan met de boekjes van Woezel & Pip.

Kinderactiviteiten van 12.00 – 16.00 uur
Kinderen kunnen zich de hele middag vermaken op het springkussen, een lekkere suikerspin eten en een ritje in de Crimpenhof-trein maken. Ook kunnen ze onder begeleiding een boekenlegger maken en natuurlijk op de foto met Woezel & Pip.

Er zijn twee opstappunten voor de Crimpenhof-trein, op het van Vlietplein en bij de ingang aan de kant van Dirk supermarkt. Het springkussen en het suikerspinkraampje staan op het Raadhuisplein naast de kramen met boeken en platen en de workshop boekenleggers maken vindt plaats op het van Vlietplein. Alle kinderactiviteiten zijn gratis.

Terug naar overzicht