Sheets & Things

 

Adresgegevens:

Sheets and Things

Raadhuisplein 80 B (naast Club Kappers)

Krimpen a/d IJssel

Tel. 06 - 85 23 05 19

E-mail: info@sheetsandthings.nl

 

Over ons:

Wij als Sheets and Things zijn sinds kort gevestigd in winkelcentrum Crimpenhof (naast Club Kappers).

 

Graag vestigen wij uw aandacht weer op de vele producten die wij speciaal voor u hebben:

 

- Matrassen Pocketveren 7 zones nu tijdelijk vanaf 249 euro! En hoeslaken kado! (Normaal vanaf 499 euro)

 

- Naast diverse soorten matrassen die wij hebben maken wij ook matrassen op maat voor bijv. campings of boten, de levertijd is doorgaans een paar werkdagen!

 

- Toppermatrassen in meerdere kwaliteiten onder andere koudschuim en latex.

 

- In dekbedovertrekken hebben wij diverse merken o.a. Cinderella, Essenza, HNL en Van Dijck.

 

- Hoeslakens in katoen, flanel, badstof, katoen satijn en met hoge hoeken.

 

- Elektrische/ Vlakke lattenbodems in diverse hardheden.

 

- Wij hebben diverse soorten dekbedden vanaf €19,95. Deze zijn anti-huisstofmijt en tevens wasbaar! Uiteraard hebben we diversen soorten kwaliteiten in enkel seizoen of 4 seizoenen. Enkele voorbeelden: Donzen dekbedden, Texelse wollen dekbedden, synthetische dekbedden, katoenen (zomer)dekbedden, anti-huisstofmijt dekbedden.

 

- Natuurlijk zijn de bedspreien/ woondekens niet te vergeten (Binnenkort leverbaar).

 

- Hoofdkussens in 10 soorten. Bijvoorbeeld: wellness kussens, kapok kussens, donzen kussen, neksteun kussens, orthopedische kussens enz. Wij kunnen u goed adviseren welke kussen het beste bij u zou passen.

 

- En uiteraard complete (Boxspring) bedden in diverse maten.

 

- Bezorging is mogelijk en wij kunnen eventueel uw oude matras meenemen. Kom een keer langs en vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen ook bij u thuis de maat komen opmeten. Vraag ernaar en u bent van harte welkom!

 

Aanbiedingen

Vacatures

Boekhandel Kamerbeek

Peter Buwalda Otmars zonen

Otmars zonen

Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt overhandigen van een beerput, begint Tromps daverende carrière in de oliebusiness te wankelen. Tromp – hedonist, alfaman, kroonprins van Shell, en in alles het tegenbeeld van Ludwig – schat zijn twee bezoekers volkomen verkeerd in. Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. In de nog te verschijnen delen van zijn roman fleuve, De jaknikker en Hysteria siberiana, geeft hij deze wereld verder vorm. 

Boekhandel Kamerbeek

Het einde van de eenzaamheid € 6.95

Het einde van de eenzaamheid           

Meer dan 75.000 exemplaren verkocht
Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle drie laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

©Winkeliersvereniging Crimpenhof. Alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Ontwerp: Studio Liedorp - Technische realisatie: Antum