Hans Anders Opticiën

 

 
Hans Anders

Raadhuisplein 62
2922 AH Krimpen aan den IJssel

Contact:
Telefoon: Tel.: 0180 - 55 21 86
Klantenservice: 0800-0075

 

Openingstijden:

Maandag: 11:00 - 17:30 
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00 


Website:
www.hansanders.nl

Over Hans Anders:
Uitgegroeid tot de grootste en goedkoopste opticien van Nederland.
De dynamische retailorganisatie is gestart in 1982 met zijn eerste winkel aan de Zwartjanstraat in Rotterdam.

In Belgie heeft Hans Anders inmiddels ruim 50 winkels en zelfs in Frankrijk zijn al 10 winkels geopend.
Hans Anders: Het doel in 1982 was, om de zaken in een ondoorzichtige en prijsstarre optiekmarkt eens ANDERS aan te pakken.
De naam is snel tot stand gekomen toen bleek dat een aantal bedenkers dezelfde naam had, namelijk HANS. Inmiddels is het concept Hans Anders niet meer weg te denken uit het Nederlandse optiekmarkt.

Filosofie: Hans Anders vindt dat ieder montuur betaalbaar moet zijn en blijven.

Niks geen onderscheid tussen titanium, kunststof of metalen monturen en zeker geen speciale actierekken.
Hans Anders houdt niet van kleine lettertjes. En wat is nu makkelijker dan alle monturen aan te bieden vanaf slechts 19 euro.
Aangezien smaken verschillen en een montuur deel uitmaakt van uw outfit, heeft Hans Anders gezorgd voor een ruime keuze van maar liefst 750 modellen in alle kleuren en maten.
Elke week wordt deze collectie aangevuld met 75 nieuwe modellen. Zo heeft Hans Anders voor iedereen altijd de juiste bril.

De service en garantie zijn net zo eenvoudig als de filosofie. Hans Anders gaat altijd voor 100% klanttevredenheid. Deze garantie is een bevestiging van de kwaliteit van alle Hans Anders producten.

Hoortoestellen: Ook als het om hoortoestellen gaat kan het ANDERS. Vanaf eind 1999 verkoopt Hans Anders daarom ook hoortoestellen.
En dat is maar goed ook, want meestal zijn hoortoestellen ongehoord duur.
Hans Anders biedt gratis digitale hoortoestellen aan zonder eigen bijdrage.

 

Aanbiedingen

Vacatures

Boekhandel Kamerbeek

Peter Buwalda Otmars zonen

Otmars zonen

Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt overhandigen van een beerput, begint Tromps daverende carrière in de oliebusiness te wankelen. Tromp – hedonist, alfaman, kroonprins van Shell, en in alles het tegenbeeld van Ludwig – schat zijn twee bezoekers volkomen verkeerd in. Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. In de nog te verschijnen delen van zijn roman fleuve, De jaknikker en Hysteria siberiana, geeft hij deze wereld verder vorm. 

Boekhandel Kamerbeek

Het einde van de eenzaamheid € 6.95

Het einde van de eenzaamheid           

Meer dan 75.000 exemplaren verkocht
Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle drie laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

©Winkeliersvereniging Crimpenhof. Alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Ontwerp: Studio Liedorp - Technische realisatie: Antum