Boudesteyn Schoenen

 

Boudesteyn schoenen en steunzolen
Raadhuisplein 63B
2922 AH Krimpen aan den IJssel

Contact:
Contactpersoon: Richard Boudesteijn
Telefoon: 0180 512 125
Email: info@fijnlopen.nl

Website: http://www.schoenen-en-steunzolen.nl/

 

 

Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 17:30 uur 

Dinsdag t/m donderdag: 09:30 - 17:30 uur 

Vrijdag: 09:30 - 20:00 uur

Zaterdag: 09:30 - 17:30 uur 

Zondag: gesloten 

 

 

Meer dan welkom

De slogan die u onder de advertenties van Boudesteyn vindt, staat daar niet voor niets. U bent er altijd meer dan welkom. De medewerkers nemen alle tijd voor u, zodat ze altijd letterlijk en figuurlijk de best passende schoenen kunnen adviseren. In een prettige sfeer kunt u kiezen uit de ruime keuze in schoenen van de betere materialen en pasvorm. Voor de dames worden o.a. de merken Durea, Solidus,Gabor, AQA, Ara, Waldlaufer, Hassia, Mephisto, Wolky, Lowa en Xsensible gevoerd. Veel van de modellen zijn geschikt voor uw eigen inlegzolen. Ook voor de heren is er uiteraard genoeg te kiezen. Denk aan bijvoorbeeld Van Lier en het Franse merk Mephisto, marktleider op het gebied van comfortabele gezondheidsbevorderende schoenen. Zowel de sportieve als de geklede modellen van dit merk zijn uitgerust met Soft-air technologie.Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Stap gerust eens binnen om kennis te maken met het team van Boudesteyn.

 

 

STEUNZOLEN 

De voet staat niet op zichzelf, maar vormt een geheel met de rest van het houding- en bewegingsapparaat, zoals uw knieën, heupen, rug en nek

De meest voorkomende voetklachten zijn:

 • voorvoetpijn
 • hielpijn
 • pijn onder de middenvoet
 • branderig gevoel
 • instabiele enkels
 • afwijkende vormen en standen van de voet
 • verminderde beweeglijkheid
 • teenklachten 


Ook pijn op andere plekken in het lichaam kan komen door een verkeerde voetstand:

 • kniepijn
 • heupklachten
 • (lage) rugpijn
 • nekpijn

 


Voor informatie over vergoedingen door de zorgverzekeraar, raadpleeg dan de vergoedingwidget op onze website.

 

 

Ook kunt u op onze site een afspraak maken met onze Registerpodoloog en/of Podoposturaal therapeut.


www.schoenen-en-steunzolen.nl


De podoloog is werkzaam op Dinsdag, Woensdag, vrijdag en zaterdag

 

 

 

Bron: Stichting LOOP
online_btn

Aanbiedingen

Vacatures

Boekhandel Kamerbeek

Peter Buwalda Otmars zonen

Otmars zonen

Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt overhandigen van een beerput, begint Tromps daverende carrière in de oliebusiness te wankelen. Tromp – hedonist, alfaman, kroonprins van Shell, en in alles het tegenbeeld van Ludwig – schat zijn twee bezoekers volkomen verkeerd in. Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. In de nog te verschijnen delen van zijn roman fleuve, De jaknikker en Hysteria siberiana, geeft hij deze wereld verder vorm. 

Boekhandel Kamerbeek

Het einde van de eenzaamheid € 6.95

Het einde van de eenzaamheid           

Meer dan 75.000 exemplaren verkocht
Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle drie laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

©Winkeliersvereniging Crimpenhof. Alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Ontwerp: Studio Liedorp - Technische realisatie: Antum