BOB & ROY’S

Raadhuisplein 55 a
2922 AG Krimpen aan den IJssel

Contact

Over BOB & ROY’S

BOB & ROY’S is een keten van winkels en ‘mobiele’ verkooppunten die lekkere, kwalitatieve tussendoortjes aanbiedt in een moderne, frisse en aantrekkelijke omgeving.
BOB & ROY’S is de ambachtelijke notenkraam, die je kent van de kwaliteitsmarkt, in een nieuwe vorm: een vorm die perfect aansluit op de wensen van de moderne consument; een vorm die draait om beleving en interactie met het product. De consument mag de noten zelf scheppen. Dit zorgt voor beleving en daarbij heeft de consument de keuze om zelf zijn product te kiezen.
Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit noten, zuidvruchten en gedroogd fruit, maar laat zich niet beperken door de traditionele grenzen van de notenkraam. BOB & ROY’S houdt ervan om haar klanten te verrassen en te verbazen met nieuwe toevoegingen aan het assortiment.
BOB & ROY’S speelt in op de hedendaagse markt van tussendoortjes. We weten wat er in de wereld te krijgen is en waar onze klanten behoefte aan hebben en zorgen voor een unieke mix hierin. De producten zijn altijd van de beste kwaliteit en worden verwerkt volgens de hoogste hygiënische en kwaliteitsmaatstaven. De noten zijn bijvoorbeeld altijd vers en handgebrand. Door de hoge doorloopsnelheid liggen de producten nooit lang en dat zie je en proef je.