Buitenkansjes Pop - Up Shop

Buitenkansjes Pop - Up Shop

Vanaf 1 juni staat in Crimpenhof de Buitenkansjes Pop-Up Shop. Op het Van Vlietplein staat een decoratieve tuinkas die afwisselend gevuld wordt met Buitenkansjes van diverse ondernemers die gevestigd zijn in Crimpenhof. De ondernemers maken gebruik van de kas als extra verkooppunt voor speciale producten, acties of aanbiedingen.

Denk hierbij onder andere aan sale – items van Rudolf Peter, Bloemsierkunst van Buuren met speciale actie artikelen, Vaderdagcadeaus van Pour Vous Parfumerie Delice, zomerartikelen voor een speciale prijs van de Hema. Én vlak voor het einde van het schooljaar cadeautjes voor de juffen en meester van Limburgia.

Zaterdag 26 juni & zaterdag 1 juli zijn 2 Pop-Up Shop actiedagen. Deze 2 dagen kun je op vertoon van een kassabon met een minimale waarde van € 10,-  van één van de ondernemers in Crimpenhof, kans maken op leuke prijzen! Tussen 10.00 en 17.00 uur wordt het Crimpenhof Pop-Up Shop Spel gespeeld dus kom naar de kas en doe mee!

De Buitenkansjes Pop-Up Shop staat t/m 10 juli in Crimpenhof, welke ondernemer wanneer in de kas staat is hieronder te vinden, staat vermeld op de flyers en op het bord dat naast de kas staat. De Buitenkansjes zijn eenmalig dus wees er snel bij want OP = OP!