Smile Kappers

 

SMILEKAPPERS IN KRIMPEN AD IJSSEL

In november 2017 is de zesde SMILEkappers geopend in Krimpen ad IJssel. Je vindt ons midden in het centrum van Krimpen,  in de drukbezochte Crimpenhof. Ruime parkeergelegenheid vind je op de aangrenzende parkeerterrein. Ben jij al langs geweest? We hebben een hele interessante kennismakingsaanbieding! Lees ook het nieuwsbericht: SMILEkappers opent kapsalon in Krimpen.

OVER SMILEKAPPERS KRIMPEN AD IJSSEL

SMILEkappers in Krimpen ad IJssel is een onderdeel van een jonge en professionele kappersorganisatie. Op diverse locaties in Nederland werken wij met een vernieuwend concept. Door onze heldere en transparante prijzen weet je altijd precies wat de behandeling kost en zo betaal je nooit teveel. Je vindt nergens een betere prijs-kwaliteitverhouding en bent welkom zonder afspraak. Bovendien kun je als je dat wilt ook zelf je haar föhnen en stylen bij de BlowDryBar. Onze professionele haarstylisten helpen je graag en geven je tips.

 KENNISMAKEN MET DÉ KAPPER IN KRIMPEN AD IJSSEL

Nieuwsgierig geworden naar SMILEkappers? Kom dan kennismaken met dé kapper in Krimpen ad IJssel. Wij zijn zowel een dameskapper als een herenkapper en ook kinderen zijn welkom. Voor nieuwe klanten hebben we een leuke kennismakingsactie. Voor slechts 12,50 euro kun je haar laten knippen door professionele haarstylisten. Profiteer snel van deze aanbieding en kom zelf ervaren waarom ons concept zo uniek is. En waarom zoveel mensen in korte tijd hebben ontdekt dat wij doen wat we beloven, dat je echt niet meer hoeft te betalen voor een hele goede coupe en daarom blijven terugkomen. Een afspraak is niet nodig. We zorgen ervoor dat je met een glimlach naar buiten gaat.

ADRES SMILEKAPPERS KRIMPEN AD IJSSEL

Raadhuisplein 122

2922 AL Krimpen ad IJssel

Bekijk deze locatie op de kaart

 Openingstijden SMILEkappers Krimpen ad IJssel

Maandag       Gesloten

Dinsdag        9.00 – 17.30 uur

Woensdag     9.00 – 17.30 uur

Donderdag    9.00 – 17.30 uur

Vrijdag         9.00 – 20.00 uur

Zaterdag      9.00 – 16.00 uur

 

Aanbiedingen

Vacatures

Boekhandel Kamerbeek

Peter Buwalda Otmars zonen

Otmars zonen

Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt overhandigen van een beerput, begint Tromps daverende carrière in de oliebusiness te wankelen. Tromp – hedonist, alfaman, kroonprins van Shell, en in alles het tegenbeeld van Ludwig – schat zijn twee bezoekers volkomen verkeerd in. Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. In de nog te verschijnen delen van zijn roman fleuve, De jaknikker en Hysteria siberiana, geeft hij deze wereld verder vorm. 

Boekhandel Kamerbeek

Het einde van de eenzaamheid € 6.95

Het einde van de eenzaamheid           

Meer dan 75.000 exemplaren verkocht
Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle drie laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

©Winkeliersvereniging Crimpenhof. Alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Ontwerp: Studio Liedorp - Technische realisatie: Antum