Limburgia

 

Limburgia Vlaaien Specialist

Raadhuisplein 81E

2922 AH Krimpen aan den IJssel

www.limburgiavlaai.nl

limburgiakrimpenaandenijssel@gmail.com


Contact:

0180 - 76 92 51 en 06 15 92 67 42.


Komt u gerust langs bij ons. Onze openingstijden zijn:


maandag t/m zaterdag08:00 - 17:00 uur

vrijdag   koopavond 08:00 - 21:00 uur

zon- en feestdagen gesloten


Elke dinsdag koffie met verse vlaaienpunt voor maar € 2,95,-.


Verder is er ook een mogelijkheid om tosti's, cupdonuts en macarons te benuttigen

met frisdrank of warme chocoldemelk.


Bestellingen kunnen zowel telefonisch als via de mail worden doorgegeven voor 13 uur. Dat zorgen we ervoor dat we u heerlijke gebak de volgende dag bij ons in de winkel hebben. Bezorging is ook mogelijk.


TOT BINNENKORT!!

 

Aanbiedingen

Vacatures

Boekhandel Kamerbeek

Peter Buwalda Otmars zonen

Otmars zonen

Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt overhandigen van een beerput, begint Tromps daverende carrière in de oliebusiness te wankelen. Tromp – hedonist, alfaman, kroonprins van Shell, en in alles het tegenbeeld van Ludwig – schat zijn twee bezoekers volkomen verkeerd in. Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. In de nog te verschijnen delen van zijn roman fleuve, De jaknikker en Hysteria siberiana, geeft hij deze wereld verder vorm. 

Boekhandel Kamerbeek

Het einde van de eenzaamheid € 6.95

Het einde van de eenzaamheid           

Meer dan 75.000 exemplaren verkocht
Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle drie laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

©Winkeliersvereniging Crimpenhof. Alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Ontwerp: Studio Liedorp - Technische realisatie: Antum