Libra Gezond & Wel

 

 
Gezondheidswinkel Libra

Raadhuisplein 129
2922 AL Krimpen aan den IJssel

Contact:
Contactpersoon: Marco de Gruiter
Telefoon: 0180 590214
E-mail: krimpen@gezondheidswinkel-libra.nl

Website:
www.gezondheidswinkel.nl


Over Gezondheidswinkel Libra:

G&W Gezondheidswinkel Libra is gespecialiseerd in voedingssupplementen (vitaminen en natuurlijke geneesmiddelen) en gezonde voeding.
Het assortiment bestaat uit een groot aantal merken voedingssupplementen zoals Puro, New Care, Orthica, Golden Naturals, Solgar, It's Pure, Gezond & Wel, Bloem, Dr.Vogel en nog veel meer. Naast het aanbod supplementen is er ook een breed assortiment natuurlijke cosmetica, o.a. Alviana, Hauschka, Borlind & Weleda. Tevens kunt u bij ons terecht voor een gezond abonnement op een wekelijkse groenten of fruittas (Vita).

Dagelijks(behalve op maandag) kunnen wij vers biologisch brood leveren met gist of zuurdesem gebakken. Kijk voor de laatste folderaanbiedingen op www.gezondheidswinkel.nl en vind ons ook leuk op Facebook. Hierop verschijnen regelmatig topaanbiedingen exclusief voor Facebook-vrienden!

 

Informeer in de winkel naar onze klantenpas voor nog meer voordeel!

 

 

 

Aanbiedingen

Vacatures

Boekhandel Kamerbeek

Peter Buwalda Otmars zonen

Otmars zonen

Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt overhandigen van een beerput, begint Tromps daverende carrière in de oliebusiness te wankelen. Tromp – hedonist, alfaman, kroonprins van Shell, en in alles het tegenbeeld van Ludwig – schat zijn twee bezoekers volkomen verkeerd in. Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. In de nog te verschijnen delen van zijn roman fleuve, De jaknikker en Hysteria siberiana, geeft hij deze wereld verder vorm. 

Boekhandel Kamerbeek

Het einde van de eenzaamheid € 6.95

Het einde van de eenzaamheid           

Meer dan 75.000 exemplaren verkocht
Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle drie laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

©Winkeliersvereniging Crimpenhof. Alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Ontwerp: Studio Liedorp - Technische realisatie: Antum