Hema

 

 

Hema
Raadhuisplein 104
2922 AK Krimpen aan den IJssel

Contact:
Telefoon: 0180 - 55 09 55

Website:
www.hema.nl

 

Hema Krimpen op één na beste van Nederland

De Hema in Krimpen aan den IJssel is bij de verkiezing van beste Hema van het land (franchise) op een tweede plek geëindigd.

“Echt onwijs leuk nieuws”, reageert een opgetogen bedrijfsleider Annette de Vree. “Dit geeft ons zelfvertrouwen natuurlijk een enorme boost. Eigenlijk zou je elke maand zo’n prijs moeten winnen.”

Dat de Hema-vestiging kans maakte op een prijs, wist De Vree wel. “In januari kregen we al te horen dat we tot de zeven genomineerden behoorden. Er zou nog een team van het hoofdkantoor langs komen, maar we kregen niet te horen wanneer dat precies zou zijn.”

Plots stond dat team in de winkel, voor een laatste check. “Echt heel spannend”, lacht De Vree. “Iedereen was hyper toen ze door de winkel liepen. Ze hebben echt alles bekeken en gecontroleerd. Blijkbaar doen we het goed. Anders wordt je geen tweede van de in totaal 150 franchisevestigingen die er zijn in Nederland.”

Close finish
De glazen bokaal voor haar op tafel is deze donderdagochtend uitgereikt, samen met het juryrapport. De Vree kreeg te horen dat het een close finish was. “De vertegenwoordiger van het landelijk hoofdkantoor vergleek het met de Olympische Spelen en zei dat het enkele honderdste seconde scheelde met de nummer één: de Hema in Sneek. Dat is echt een opsteker.”

Dat de Hema in augustus vorig jaar een flinke verbouwing onderging, heeft zeker geholpen bij de verkiezing. In de paar dagen tijd kreeg de vestiging op de Crimpenhof een compleet nieuwe uitstraling. ‘“Vloer, licht, wanden en kassa’s: werkelijk alles is toen vernieuwd”, laat De Vree weten. “Onze winkel is nu weer helemaal up-to-date.”

 

Aanbiedingen

Vacatures

©Winkeliersvereniging Crimpenhof. Alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Ontwerp: Studio Liedorp - Technische realisatie: Antum