Pour Vous Parfumerie Delice

 


Pour Vous Parfumerie Delice
Raadhuisplein 50
2922 AG Krimpen aan den IJsselContact: 0180 - 512 995

Website:
www.pourvous.nl
Over Pour Vous Parfumerie Delice:
Pour Vous staat voor aandacht, voor persoonlijke verzorging, inspiratie en luxe. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan luxe merken met een hoog kwaliteitsniveau. Naast de bekende merken als Rituals,  Chanel, La Prairie, Lancome en Dior, kunt u bij ons ook kennismaken met merken als Amouage, Riverdale, Narcisso Rodriques en Make-up Studio.U kunt geheel vrijblijvend een beauty advies op maat krijgen. Tevens kunt u zich laten maquilleren voor een avondje uit, maar ook een complete bruids make-up behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van even uw wenkbrauwen laten bijwerken door een van onze mederwerksters? Verder beschikt onze winkel over een nagelbar waar gewerkt wordt met o.a. O.P.I.Kortom: Bij Pour Vous Delice bent u aan het juiste adres voor persoonlijk advies van onze beauty experts: van de juiste huidverzorging tot de perfecte make-up look.Pour Vous Parfumerie Delice: de beauty expert van Krimpen aan den IJsselMet de gratis Pour Vous Klantenpas ontvangt u altijd 10% kassakorting*!!(* vraag in de winkel naar de voorwaarden)
Onze openingstijden:
Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag 9.00 - 17.30 uur
Vrijdag 9.00-21.00 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur

 

Aanbiedingen

Vacatures

Boekhandel Kamerbeek

Het einde van de eenzaamheid € 6.95

Het einde van de eenzaamheid           

Meer dan 75.000 exemplaren verkocht
Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle drie laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

©Winkeliersvereniging Crimpenhof. Alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Ontwerp: Studio Liedorp - Technische realisatie: Antum