Bloemsierkunst Van Buuren

 

 
Van Buuren Bloemsierkunst

Raadhuisplein 45
2922 AG Krimpen aan den IJssel

Contact:
Telefoon: 0180 - 51 29 07

Website
www.buubloem.nl/


Over Bloemsierkunst van Buuren:

Van Buuren Bloemsierkunst is al vele jaren een begrip in Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard.
Al sinds 1960 staat Van Buuren Bloemsierkunst voor kwaliteit, vakmanschap en klantvriendelijkheid.

Langzaam maar zeker heeft Van Buuren Bloemsierkunst sinds die tijd een eigen gezicht en stijl ontwikkelt die bij het (bloemen)publiek erg goed aanslaat.
Exclusieve bloemen en arrangementen van goede kwaliteit, gebracht op een zeer klantvriendelijke manier, in een smaakvolle ambiance.

Het verder pionieren en uitbouwen op allerlei gebied (bedrijvenmarkt, abonnementen, cursussen, etc.) heeft tot gevolg dat we nu te maken hebben met en solide, drukke bloemenspeciaalzaak met een zeer goede kwaliteit en een heel gezellig verkoopteam. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij Van Buuren Bloemsierkunst nog steeds zeer hoog in het vaandel.

Loop eens binnen en overtuig uzelf.

 

Aanbiedingen

Vacatures

Boekhandel Kamerbeek

Het einde van de eenzaamheid € 6.95

Het einde van de eenzaamheid           

Meer dan 75.000 exemplaren verkocht
Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle drie laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

©Winkeliersvereniging Crimpenhof. Alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Ontwerp: Studio Liedorp - Technische realisatie: Antum